Перейти до основного вмісту

Сім'я можновладців убивала дитину на очах матері й батька-інваліда

Майже півтори місяці тому подружжя привладних моральних уродів вчинило замах на вбивство девятирічної дитини на очах у матері й батька інваліда-чорнобильця. Вбивали дитину серед білого дня, а батькам ще й погрожували, що "приїдуть мєнти і їх ще й посадять за напад/наклеп на поважних членів суспільства, державних посадовців".


Особисто вперше почув про це з замітки «Лозінських» з Коростеня треба негайно покарати!  і як будь-яка людина не зміг залишитися байдужим. Якщо раніше посадовці, їхні виплодки й шльондри чавили людей на переходах чи били в громадських місцях, то тепер пасивне суспільство дочекалося, що тепер можновладці вбивають їх дітей у них на очах, не даючи ніякої змоги для захисту. Щоб більше дізнатися про божевілля спянілих від влади нащадків Ірода - перегляньте відео. Але приготуйте хустинку, щоб втирати сльози - крім хіба випадку що вас життя кидало не менше, ніж йобнута сука Рудзика кидала бідолашну дитину з висоти зросту дорослої людини голівкою об асфальт. Крім того, та дочка курви сатанинської ще й примовляла, що прийшла саме вбивати дитинча, впиваючись тим, що двохметровий сучий потрох Рудзик скрутив батька дитини інваліда, не даючи змоги захистити свою кровиночку.
Відео: Як можновладці серед білого дня вбивали дитину на очах у матері й батька-інваліда, чорнобильця.
Прикметно, що подружжя чучундр навіть гіпотетично не боялось правосуддя, навпаки, погрожуючи міліцією потерпілим. А враховуючи що зараз вони відігрівають кісточки на якомусь морському курорті (звідки вони беруть гроші? невже така велика зарплата? надіюсь прокуратура зацікавиться), а багатостраждальна родина лікує чудом вижившого синочка й без будь яких надій на успіх намагається притягнути упирів до відповідальності - можна подумати, що Рудзики мають відношення до провладної партії, і мабуть немале. 
Варто зауважити, що Рудзик не вперше обіймає державні посади в час, коли при владі знаходиться Партія Регіонів. Як підтвердження - стаття До 21-ї річниці Чорнобильської трагедії, де перед чорнобильцями виступив і він, гроза дітей інвалідів-чорнобильців, Сергій Болеславович. До того ж, ну не могла звичайна людина обіймати цю посаду не являючись членом провладної партії в той час, коли всіх хто мав хоч якесь відношення до опозиції чи недостатню, на думку влади лояльність масово саджають за корупцію. Також пропоную вашій увазі Акт про затвердження Рудзика Сергія Болеславовича  на посаді начальника Коростенського РУ ГУ МНС в Житомирській області (і знову мабуть випадково, акт був затверджений при владі Партії Регіонів).
Мені б хотілося, що б Партія Регіонів, що так показово бореться за права простих людей, звернула увагу і свою, і правоохоронних органів на замах на вбивство неповнолітньої дитини, вчинений групою осіб за попередньою змовою і з особливою жорстокістю (здається за таке найчастіше від 15 років дають суворого режиму). Також цікава позиція ПР щодо членства сімейки недолюдків у партії. А щодо корупції - то не мені вчити, як її знаходити в діях посадових осіб, (що тягне за собою ще й конфіскацію).
Й не дивлячись на те, що покидьки зараз відпочивають на морях, я, як і всі адекватні громадяни України, прагну пошвидше побачити їх на заслуженому місці - нарах. А так як наволоч, що вчиняє злочини проти дітей в пеніцитарних закладах не особливо шануються, то й нари їм не світять - максимум параша.
А громадським активістам та народним месникам пропоную почати акції помсти проти наволочі - сімейки виродків Рудзиків - знищення/спалення їх майна, цькування їхніх друзів та родичів, повсякчасне й прилюдне справедливе ганьбління всього, що з ними повязано. А якщо вдасться дістати та скалічити тих виплодків нечистого - то народ України це не забуде!


Ц
ікаво?
Збережи в соцмережі та поділись з друзями!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ

Вчора, 21 вересня відбулась посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ. Це надто неординарна подія, щоб залишати її без уваги, тож поділюся враженнями, і навіть деякими відеофактами)) Почалося все біля самого гуртожитку, де першокурсників посвячували матаналізом та годували перченою кашею і солоним компотом з яблук. Потім всі першокурсники 14 гуртожитку разом вирушили святкувати до клубу "Соррі, бабушка", де відбувалась вечірка в стилі "Стиляги" - всі були одягнені в дусі того самого фільму, грала пречудова музика, яка потім змінилась на драм та дабстеп. Крім того був конкурс на кращий номер між жителями 5 поверхів, це була реальна битва креативів. Але найкращими були номери 3 і 5 (нашого) поверхів. Але перемогли виконавці 3 поверху - хоч наш виступ зібрав у кілька разів більше оплесків і захвату, за них віддала вирішальний голос соцпрацівник, до того ж  вони скопіастили танеці і пісню з фільму, тобто  їх виступ був у дусі вечірки. Наш же виступ

Що таке #ЄвроМайдан ? ЄвроМайдан - це коли...

ЄвроМайдан - це коли люди відстоюють не політика, а саме свої інтереси, майбутнє, ідею. ЄвроМайдан - це коли десятки тисяч людей знявши шапки й поклавши руку на серце, співають державний гімн на головній площі країни о четвертій ранку при -10 морозу з ліхтариками в руках. ЄвроМайдан - це коли ти впевнений у тому, хто поряд з тобою. ЄвроМайдан - це коли ти можеш запросто поспілкуватися з тим, з ким й не уявляв своєї розмови - від закарпатських будівельників й луганських шахтарів до журналістів національних телеканалів й депутатів Верховної Ради.

Крим наш. Мусимо повторити?

Сімнадцятого березня соцмережі сколихнули фото нових декорацій на Майдані. Там чорним по жовто-блакитному було написано багато лозунгів, серед них - Крим наш, Судак наш, Сімферополь наш, мусимо повторити та сотні інших, вже остогидлих і забутих шаблонів російської пропаганди. Спочатку більшість користувачів не повірила, мовляв ну не можуть же вони встановлювати там таку відверту шовіністичну російську вторсировину.