Перейти до основного вмісту

Названі замовники вбивства Катерини Гандзюк. Справедливість буде?

Скоро буде півроку як на Катерину Гандзюк було скоєно напад з фатальними наслідками, який шокував і продовжує шокувати всю Україну.
Жахлива історія, яка жахає починаючи від причин і засобів, до осіб найманців та імен замовників. Невіра, в те що справедливість буде досягнута, яку живить безсоромна брехливість публічних висловлювань від працівників МВС та прокуратури, бореться з надією, на те що справедливість буде, і цю віру будують своїми зусиллями знайомі та родичі Катерини при підтримці активної частини громадськості.
Багато чого правоохоронна система не хотіла робити, хоча саме для цього і створена, але крок за кроком справа рухається всупереч зусиллям місцевої влади та їх покровителів в Києві. Більшість роботи по розслідуванню проведено не тими, хто мав би, але докази поступово змушують причетних переміщатися за грати або тікати за кордон. Нещодавно на засіданні ТСК батько Катерини у відкритому зверненні озвучив імена замовників, які сама потерпіла називала і слідчим, і Луценку особисто. Ними виявились керівники області з БПП та ВО “Батьківщина”.

Варто зауважити, що до цього моменту розслідування друзів Гандзюк не давали приводів сумніватися в їх якості — було звільнено непричетного цапа-відбувайла, затримано виконавців, оголошено в розшук інших причетних до організації. Про це зауважив в своєму фейсбуці Роман Сініцин.



Сама Катерина Гандзюк писала в 2017 році про причини свого виходу з ВО “Батьківщина на своїй сторінці в фейсбуці.


Тож тепер залишається подивитися, чи вживуть санкцій до замовників вбивства правоохоронні органи, партії БПП та “ВО” Батьківщина, чи для них закон, справедливість та життя людини — ніщо порівняно з результатом кандидата в Херсонській області на виборах президента в березні 2019.

Доречі, в день виборів 31 березня виповниться рівно 8 місяців з дня, коли і влада, і опозиція на місцях вчинили злочин проти Людини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ

Вчора, 21 вересня відбулась посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ. Це надто неординарна подія, щоб залишати її без уваги, тож поділюся враженнями, і навіть деякими відеофактами)) Почалося все біля самого гуртожитку, де першокурсників посвячували матаналізом та годували перченою кашею і солоним компотом з яблук. Потім всі першокурсники 14 гуртожитку разом вирушили святкувати до клубу "Соррі, бабушка", де відбувалась вечірка в стилі "Стиляги" - всі були одягнені в дусі того самого фільму, грала пречудова музика, яка потім змінилась на драм та дабстеп. Крім того був конкурс на кращий номер між жителями 5 поверхів, це була реальна битва креативів. Але найкращими були номери 3 і 5 (нашого) поверхів. Але перемогли виконавці 3 поверху - хоч наш виступ зібрав у кілька разів більше оплесків і захвату, за них віддала вирішальний голос соцпрацівник, до того ж  вони скопіастили танеці і пісню з фільму, тобто  їх виступ був у дусі вечірки. Наш же виступ

Що таке #ЄвроМайдан ? ЄвроМайдан - це коли...

ЄвроМайдан - це коли люди відстоюють не політика, а саме свої інтереси, майбутнє, ідею. ЄвроМайдан - це коли десятки тисяч людей знявши шапки й поклавши руку на серце, співають державний гімн на головній площі країни о четвертій ранку при -10 морозу з ліхтариками в руках. ЄвроМайдан - це коли ти впевнений у тому, хто поряд з тобою. ЄвроМайдан - це коли ти можеш запросто поспілкуватися з тим, з ким й не уявляв своєї розмови - від закарпатських будівельників й луганських шахтарів до журналістів національних телеканалів й депутатів Верховної Ради.

Крим наш. Мусимо повторити?

Сімнадцятого березня соцмережі сколихнули фото нових декорацій на Майдані. Там чорним по жовто-блакитному було написано багато лозунгів, серед них - Крим наш, Судак наш, Сімферополь наш, мусимо повторити та сотні інших, вже остогидлих і забутих шаблонів російської пропаганди. Спочатку більшість користувачів не повірила, мовляв ну не можуть же вони встановлювати там таку відверту шовіністичну російську вторсировину.