Перейти до основного вмісту

Задовбали комуністи? Вихід є!

Офіційно виборча кампанія триває вже тиждень. Але реклама комуністів уже місяць як задрала. Нужденні представники трудового класу кидають на пропаганду мільйони одиниць ідеологічно ворожої їм валюти. Пропоную допомагати їм її позбутися. Якщо Ви зі мною згодні - пропоную такі дії:
1 - Якщо бачите де-небудь в інтернеті рекламу комуністів - сміливо натискайте її, можете навіть для годиться зробити кілька кліків. Кожен перехід по баннеру коштує як мінімум 5 центів.
2 - Завжди беріть те що роздають комуністи. Можете одразу зіжмакати й викинути в смітник, щоб не займати руки, але якщо дають - беріть. Не дають - підійдіть і візьміть.
3 - Можете запитати, чи роздають декларації доходів Петра Симоненка і того депутута, для якого порш кайєн не розкіш.
А взагалі імпровізуйте)
Ідеї, як ще можна взаємодіяти з комуністами можна в коментах.


Ц
ікаво?
Збережи в соцмережі та поділись з друзями)

Коментарі

  1. Підвішувати обмотавши мотузкою за шию на всіх ліхтарних стовпах...................

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ

Вчора, 21 вересня відбулась посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ. Це надто неординарна подія, щоб залишати її без уваги, тож поділюся враженнями, і навіть деякими відеофактами)) Почалося все біля самого гуртожитку, де першокурсників посвячували матаналізом та годували перченою кашею і солоним компотом з яблук. Потім всі першокурсники 14 гуртожитку разом вирушили святкувати до клубу "Соррі, бабушка", де відбувалась вечірка в стилі "Стиляги" - всі були одягнені в дусі того самого фільму, грала пречудова музика, яка потім змінилась на драм та дабстеп. Крім того був конкурс на кращий номер між жителями 5 поверхів, це була реальна битва креативів. Але найкращими були номери 3 і 5 (нашого) поверхів. Але перемогли виконавці 3 поверху - хоч наш виступ зібрав у кілька разів більше оплесків і захвату, за них віддала вирішальний голос соцпрацівник, до того ж  вони скопіастили танеці і пісню з фільму, тобто  їх виступ був у дусі вечірки. Наш же виступ

Що таке #ЄвроМайдан ? ЄвроМайдан - це коли...

ЄвроМайдан - це коли люди відстоюють не політика, а саме свої інтереси, майбутнє, ідею. ЄвроМайдан - це коли десятки тисяч людей знявши шапки й поклавши руку на серце, співають державний гімн на головній площі країни о четвертій ранку при -10 морозу з ліхтариками в руках. ЄвроМайдан - це коли ти впевнений у тому, хто поряд з тобою. ЄвроМайдан - це коли ти можеш запросто поспілкуватися з тим, з ким й не уявляв своєї розмови - від закарпатських будівельників й луганських шахтарів до журналістів національних телеканалів й депутатів Верховної Ради.

Крим наш. Мусимо повторити?

Сімнадцятого березня соцмережі сколихнули фото нових декорацій на Майдані. Там чорним по жовто-блакитному було написано багато лозунгів, серед них - Крим наш, Судак наш, Сімферополь наш, мусимо повторити та сотні інших, вже остогидлих і забутих шаблонів російської пропаганди. Спочатку більшість користувачів не повірила, мовляв ну не можуть же вони встановлювати там таку відверту шовіністичну російську вторсировину.