Перейти до основного вмісту

Фільм "Непокорений" - як об'єднати націю (українські аналогії)

Чому я не расист? Чому тих, хто називає себе українськими расистами вважаю за недоумків? Відповідь проста: расистами й нацистами можуть себе називати лише представники імперських нації, що пригнічували та знищували інші нації та раси.
Саме тому такий популярний нацизм в РФ, саме тому навіть упослідженний бомж вважає себе вищим в статусі за будь-якого успішного українця, фінна чи поляка. Він (бомж, мєнт, вантажник, прибиральниця, проститутка), вважає себе апріорі расово та цивілізаційно вищим за інших, а в тому що він не займає бажане місце - винні жидомасони(наслідки шизи руссо-націсто), жидобандерівці(плід хворої фантазії комуністів) та весь світ, який несправедливо диктує свої адекватні умови й не бажає підкорятися російському алкоголіку.
В цей же час в українців навпаки комплекс меншовартості, більшість вважає що справді вони недостойні мати свою державу, хилячись то на захід то на схід, всіляко уникаючи логіки та відповідальності за себе і своє майбутнє. Саме тому я хочу порадити фільм "Непокоренний" про Нельсона Манделлу. Просто перегляньте, проаналізуйте і зробіть висновки.
Як казав Тарас - чужому научайтесь та свого не цурайтесь.


Ц
ікаво?
Збережи в соцмережі та поділись з друзями)

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ

Вчора, 21 вересня відбулась посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ. Це надто неординарна подія, щоб залишати її без уваги, тож поділюся враженнями, і навіть деякими відеофактами)) Почалося все біля самого гуртожитку, де першокурсників посвячували матаналізом та годували перченою кашею і солоним компотом з яблук. Потім всі першокурсники 14 гуртожитку разом вирушили святкувати до клубу "Соррі, бабушка", де відбувалась вечірка в стилі "Стиляги" - всі були одягнені в дусі того самого фільму, грала пречудова музика, яка потім змінилась на драм та дабстеп. Крім того був конкурс на кращий номер між жителями 5 поверхів, це була реальна битва креативів. Але найкращими були номери 3 і 5 (нашого) поверхів. Але перемогли виконавці 3 поверху - хоч наш виступ зібрав у кілька разів більше оплесків і захвату, за них віддала вирішальний голос соцпрацівник, до того ж  вони скопіастили танеці і пісню з фільму, тобто  їх виступ був у дусі вечірки. Наш же виступ

Ніхто не забутий, ніщо не забуте?

Акція пам'яті "Бессмертный полк", організована  в 2012 році в Томську, задумувалася як наступний етап вшанування ветеранів Другої світової війни. Але, як і георгіївська стрічка, згодом вона була швидко обернена російською пропагандою на інформаційну зброю, та маркер належності до "русского міра".

Лаврські печери та виставка "НезалежнIndependent" у Мистецькому Арсеналі - мій вихідний

Сьогодні неділя. Останнім часом часу не вистачає навіть на твіттер :)), не те що сюди писати. Дуже напружене навчання - і це лише початок. Тож у вихідний вирішив відпочити трохи від навчання й людей. Спочатку поїхав у Києво-Печерську Лавру, відвідав Ближні й Дальні печери (в останніх доречі вперше за 3-4 роки). Вийшовши з Лаври вирішив поцікавитись ціною входу на виставку в Мистецький Арсенал "НезалежнIndependent", баннер якої побачив ще по дорозі в Лавру. Доречі, Мистецький Арсенал обвалюється знадвору, про що попереджає червона стрічка та відповідні таблички. Як виявилось, ціна входу - 30 гривень, а для студентів - 10. Тож я вперше в житті отримав якийсь зиск від вищої освіти))) Переказувати весь зміст виставки - надто багато часу, ще більше ніж якби її відвідати самому, що Вам і раджу. Скажу лише що виставка гарна, мені сподобалось. Бажано відвідати або самому або з коханою людиною - натовп не дозволить вникнути в суть інсталяцій та картин. Є й відеотвори. Залів три