Перейти до основного вмісту

Купи машину в Єнакієво - стань президентом!

Особисто я не знаю в реалі таких людей, які б не читали оголошення, а саме головне - коментарі до оголошення про продаж ВАЗ 2106 1983 року за 2.100 $ з пробігом 30.000 км. Хоча головний атрибут оголошення - реальний пацан з наколками, машина теж доставляє своїм чисто єнакієвським тюнінгом, що недалеко втік від челябінського.
Так, автомобіль продається в Єнакієво, тобто автопродавця можно назвати сусідом теперішнього презика нашої багатостраждальної країни.
Оголошення знаходиться за адресою http://avtobazar.infocar.ua/car/doneckaya-oblast/enakievo/vaz/2106/sedan-1983-199466.html , пропоную  кілька коментарів (там їх як мінімум більше тисячі-двох):


Костян: Опа, Шурец, давно откинулся, братан?
ЗЫ. А чо за музыка "Пионер"? Шо ваще поют? Чо не Круг или Шуфик?
Ваван: Четко братуха! Пацаны, отличный аппарат, в багажник 5 ящиков пива входит, а в бардачок пол кило семак, налетайте)
Леха тачка реальная! чоткая! а зеркала внатури нах ненужны! двери без ручек это огонь! главна чтобы 2 брилка была если один потеряешь по синьке Крутой и красная как в кено! ахунна! посоны! берите!
zz вы не шарите,Зиркала внутри стоят! по феншую так.
Братухи!: Тачка солидол! четкость повышена! одобряем
Коробей: гангсташит братуха, давай шурец жги не унывай, по жизни иди чоткой походкой
В.Ф.: Донбасс паражняк не гонит! пакращання жыття ужэ сьогодни! (с) Я
Бригада: Братуха,тачка заи-ись...на такой на стрелу приезжаеш...фраера сами стреляются!!
Бонифаций: На глушак кастрюлю повесь братух! Быстрее тачила уйдёт, поверь, разбираюсь. В тюнинге уже много лет Крутой И брызговики спарко обязательно! Синии не бери! Бери красные, они больше лошадей прибавляют Злорадствую
Васьок: Стаят гайцы на дароге, такая тачила пралетает, гаец палкой машет, а она нихира не астанавливается, кричит в рацию: -- Тут тачила синяя пралетела под 230 км/час, сам бачив синий зад и габариты! Тармази её! Гаец каторый дальше стаит на дароге: -- Вижу красную тачилу, мчицца на миня! Это точно не ана!
Мама Саши: Сашенька, не читай эти нехорошие комментарии. Иди домой,я тебе пельмешек сварила. Завтра а то не успеешь к участковому. Да и машину эту верни Рубену. Он же тебе на день дал помыть.
мастер: Санечек, набей пару куполов на капот, братве нравится!!!! Быстрей уйдет!!!
Братан Миха: Сашхен, братело, оттюнингуй лабавуху нармальной изалентой шоб синей так и зеленой немнога шоб по пацанячьи было - и смело бери пятерик гринофф!
Майор Пронин: Не ну нормально? Все ГАИ Донецкой области с ног сбилось, в цирке Шапито у клоуна реквизит угнали - а Сашок тут её продаёт!!! Саша, верни машину!
Тюнинг Центр "Брилок": Наши мастера хотят побыстрей узнать как можно с такой филигранностью сделать вырезы в капоте, даже поспорили: ломом или лазером прохренячивали. Ответь плз. Ставки уже сделаны.
Прально, четкого поцона видно по вырезам на капоте, отсутствию зеркал и ручек со стороны улицы, мы хотим запатентовать данное решение и поэтому предлагаем Александру четкую работенку.
Саня: Короче я с Шуркой базар держал, мол почему братуха тачилу сливаешь. Он грит мол снятые ручки с зеркалами уже не в тренде. Короче ща новая мода пошла вместо зеркал пепельницы и кульки для семок, а вместо дверных ручок открывашки для пиваса, но брилки еще в моде! И Шураныч грит, что хочет новую тачилу, по телеку показывали - "ёПТ-мобиль", во!
Як я вже зауважив - коментарів тисячі, й один кращий іншого, для повної гамми відчуттів раджу відвідати й самому прочитати. Доречі, Саньок крім тачки продає ще й мопед http://avtobazar.infocar.ua/moto/doneckaya-oblast/enakievo/izh/planeta-sport/motorcycle-1986-199479.html . Так що приємного настрою)


Ц
ікаво?
Збережи в соцмережі та поділись з друзями)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ

Вчора, 21 вересня відбулась посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ. Це надто неординарна подія, щоб залишати її без уваги, тож поділюся враженнями, і навіть деякими відеофактами)) Почалося все біля самого гуртожитку, де першокурсників посвячували матаналізом та годували перченою кашею і солоним компотом з яблук. Потім всі першокурсники 14 гуртожитку разом вирушили святкувати до клубу "Соррі, бабушка", де відбувалась вечірка в стилі "Стиляги" - всі були одягнені в дусі того самого фільму, грала пречудова музика, яка потім змінилась на драм та дабстеп. Крім того був конкурс на кращий номер між жителями 5 поверхів, це була реальна битва креативів. Але найкращими були номери 3 і 5 (нашого) поверхів. Але перемогли виконавці 3 поверху - хоч наш виступ зібрав у кілька разів більше оплесків і захвату, за них віддала вирішальний голос соцпрацівник, до того ж  вони скопіастили танеці і пісню з фільму, тобто  їх виступ був у дусі вечірки. Наш же виступ

Що таке #ЄвроМайдан ? ЄвроМайдан - це коли...

ЄвроМайдан - це коли люди відстоюють не політика, а саме свої інтереси, майбутнє, ідею. ЄвроМайдан - це коли десятки тисяч людей знявши шапки й поклавши руку на серце, співають державний гімн на головній площі країни о четвертій ранку при -10 морозу з ліхтариками в руках. ЄвроМайдан - це коли ти впевнений у тому, хто поряд з тобою. ЄвроМайдан - це коли ти можеш запросто поспілкуватися з тим, з ким й не уявляв своєї розмови - від закарпатських будівельників й луганських шахтарів до журналістів національних телеканалів й депутатів Верховної Ради.

Російськомовні! Поверніть мені мої гроші!

По перше хочу привітати всіх пенсіонерів з початком виборчої кампанії - тепер вони мають вдосталь гречки та отрути від жуків. Якщо хочете кращого майбутнього, раджу присмачити кашу "Антижуком" - після цього вам додадуть по 100 гривень пенсії щомісячно. Чесно кажу, прямо як кандидат в депутати! До речі, сьогодні в тролейбусі не міг навіть газету почитати через баталію пенсіонерів за кандидатів. Кого тільки не було - і "покращенці", і юлеботи, комуняки та ющенкомани. Так що в Києві кампанія почалася на 101%. А тепер про головне. Після підписання ЯнукАнусом закону про мови партія злодюг та корупціонерів не тільки взялася до його впровадження, а й підрахувала, скільки в першу чергу вони розкрадуть освоять коштів на заходи й процедури повязані з впровадженням цієї пісюльки в життя. Попередньо названо цифру в 19 мільярдів гривень ( майже $ 2.4 мільярда, тобто один транш кредиту від МВФ). а так як в процесі цифра постійно збільшуватиметься, то ще більше. Приблизно в 3