Перейти до основного вмісту

Вірний послідовник Порошенка

Ще трохи, і мине півроку повноважень нового президента і 3 місяці нової Ради.
Я навмисне утримувався від публікацій на цей період, щоб уникнути передчасних висновків про діяльність нової влади, висловлюючи лише поточні враження від тих чи інших подій на особистих сторінках в соцмережах.
Зеленський — вірний послідовник Порошенка. Тепер про це вже можна говорити.
Звісно, знайдуться люди, які повторюватимуть методички порохоботів про те, що зміни не робляться за місяці та роки, для цього треба десятиліття або й століття. Знайдуться прихильники Порошенка, яких обурить таке порівняння, також і знайдуться противники української державності, які погодяться, аргументуючи це тим, що Україна досі не ввійшла в склад РФ. Але я пишу для адекватних людей.
Пам’ятаєте порохоботів, які кидалися на кожного, хто погано скаже про Порошенка і БПП, роблячи кумира з останніх? А тепер зеботи моляться на Зеленського та СН, накидаючись на кожного, хто не з ними.
Пам’ятаєте, як Порошенко відводив війська з лінії зіткнення, а порохоботи з диванів відправляли на війну з російськими окупантами всіх, кому це не подобалось? А тепер зеботи, розвалившись у кріслах, відправляють на фронт всіх, кому не подобається відведення українських військ, яке робить Зеленський. Найкумедніше, що порохоботи з зеботами найчастіше відправляли воювати тих, хто й так на Сході або повернувся звідти.
Пам’ятаєте, як при Порошенку сталася хвиля вбивств і нападів на громадських активістів, яку зупинили лише масові всеукраїнські протести? Зеленський навіть дорікав Порошенку, що замовників жодного нападу не покарано, а більшість навіть не розслідується? Так от, жодного замовника досі не покарано і хвиля нападів поновилася.
Пам’ятаєте, як Порошенко і Зеленський обіцяли прибрати нерівноправність у вигляді депутатської недоторканності? Зеленський навіть підписав декоративний закон на цю тему. Чому декоративний? Бо й досі для будь яких слідчих чи процесуальних дій щодо депутата потребується дозвіл Верховної Ради, нічого не змінилось.
Пам’ятаєте як Зеленський критикував Порошенка за те, що він понабирав на посади давніх знайомих та друзів, навіть абсолютно некомпетентних? А потім перетягнув у владу половину свого кварталівського і не тільки оточення. Дяка Богу Зеленський єврей, а то ще й для кумів би посади шукати довелось.
Пам’ятаєте, як Зеленський обіцяв по-справжньому боротися проти корупції, а не імітувати боротьбу, обклавшись корупціонерами навколо, як Порошенко? А тепер журналісти-розслідувачі не встигають випускати сюжети про корупцію в оточенні Зеленського, випуски йдуть таким щільним потоком, що стали рутиною, а не корупційними скандалами. Але Арахамія радить не заздрити успішним людям. Десь ми це вже чули, не пригадуєте?
Цей перелік можна продовжувати довго, особливо якщо пошукати старі новини і провести паралелі з теперішніми, можливо й на книжку вистачить матеріалу. Але хто дивиться — той і сам побачить. А засліпленим вождізмом і дороговкази не допоможуть.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ

Вчора, 21 вересня відбулась посвята першокурсників в 14 гуртожитку студмістечка КПІ. Це надто неординарна подія, щоб залишати її без уваги, тож поділюся враженнями, і навіть деякими відеофактами)) Почалося все біля самого гуртожитку, де першокурсників посвячували матаналізом та годували перченою кашею і солоним компотом з яблук. Потім всі першокурсники 14 гуртожитку разом вирушили святкувати до клубу "Соррі, бабушка", де відбувалась вечірка в стилі "Стиляги" - всі були одягнені в дусі того самого фільму, грала пречудова музика, яка потім змінилась на драм та дабстеп. Крім того був конкурс на кращий номер між жителями 5 поверхів, це була реальна битва креативів. Але найкращими були номери 3 і 5 (нашого) поверхів. Але перемогли виконавці 3 поверху - хоч наш виступ зібрав у кілька разів більше оплесків і захвату, за них віддала вирішальний голос соцпрацівник, до того ж  вони скопіастили танеці і пісню з фільму, тобто  їх виступ був у дусі вечірки. Наш же виступ

Що таке #ЄвроМайдан ? ЄвроМайдан - це коли...

ЄвроМайдан - це коли люди відстоюють не політика, а саме свої інтереси, майбутнє, ідею. ЄвроМайдан - це коли десятки тисяч людей знявши шапки й поклавши руку на серце, співають державний гімн на головній площі країни о четвертій ранку при -10 морозу з ліхтариками в руках. ЄвроМайдан - це коли ти впевнений у тому, хто поряд з тобою. ЄвроМайдан - це коли ти можеш запросто поспілкуватися з тим, з ким й не уявляв своєї розмови - від закарпатських будівельників й луганських шахтарів до журналістів національних телеканалів й депутатів Верховної Ради.

Російськомовні! Поверніть мені мої гроші!

По перше хочу привітати всіх пенсіонерів з початком виборчої кампанії - тепер вони мають вдосталь гречки та отрути від жуків. Якщо хочете кращого майбутнього, раджу присмачити кашу "Антижуком" - після цього вам додадуть по 100 гривень пенсії щомісячно. Чесно кажу, прямо як кандидат в депутати! До речі, сьогодні в тролейбусі не міг навіть газету почитати через баталію пенсіонерів за кандидатів. Кого тільки не було - і "покращенці", і юлеботи, комуняки та ющенкомани. Так що в Києві кампанія почалася на 101%. А тепер про головне. Після підписання ЯнукАнусом закону про мови партія злодюг та корупціонерів не тільки взялася до його впровадження, а й підрахувала, скільки в першу чергу вони розкрадуть освоять коштів на заходи й процедури повязані з впровадженням цієї пісюльки в життя. Попередньо названо цифру в 19 мільярдів гривень ( майже $ 2.4 мільярда, тобто один транш кредиту від МВФ). а так як в процесі цифра постійно збільшуватиметься, то ще більше. Приблизно в 3